Medeciner.

Ja det har blivit en liten ökning av medesinering på några veckor. Undrar om när de kommer ner i magen vet vilken väg de skall ta och bota. För mig skulle det bara bli en enda kaos i magen. Men inte de som kan detta.!?

Kommentarer
Postat av: irene

Tjena tjejen, trodde att jag åt mycket mediciner men du tar nog priset. Hoppas dom hjälper till att lindra o bota dina besvär. Frukosten ser du ju ut kunna hoppa över. Skämt åsido. Är så stolt över dej som kämpar så bra o orkar rya till när det blir fel. Hoppas du kan genomlida din sista vecka utan större försämringar. Häller mina tummar o sänder en stor varm kram

2013-09-08 @ 23:45:05
Postat av: Anonym

Välkomna hem. Hoppas ni haft det bra med sol, mat och dryck. Det med dryck får man tolka som man vill. Åkte med en taxikille en av de första varma veckorna till Örebro. Varje utesevering var det fullt med folk. Då säger han. Gå nu ut och ät något gott att äta och dricka när du kan. Jag svarar ja det vore inte dumt med ett kallt glas rosevin nu, men det får vänta till nästa sommar. Hans svar Vin, vem har sakt något om sprit. Det finns mjölk, saft, läsk. Där fick jag. Kram ha det bra.

2013-09-09 @ 07:15:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0