God Jul alla.

Vill önska alla mina läsare en riktig skön God Jul. Allt går sakta frammåt. Vissa dagar är lite sämre än andra, men det går sakta frammåt. Kommer inte kunna njuta av all julmat i år, men tar igen det nästa år. En stor kram till Er.

Lucia

Tiden går fort. Snart jul. Svaret på min röngten var bra. Men det har varit en sämre vecka för mig. Haft besvär med afte sår i munnen. När de läker blir det som kratrar som svider och värker så fort man dricker eller äter något. Tackar ännu näringsdryckerna. Börjar faktiskt gilla de. Man vänjer ju sig med det mesta. . Det jag tycker om är glögg, den är ju väldig kryddad men något glas vill jag ha på julafton. Min röst har blivit sämre denna vecka. Har typ "wisky" röst. Var hos läkaren i går torsdag. Inte mycket göra åt, strålskador på halsen. Alla får det inte, men jag fick :-( bara hoppas den försvinner. Ha en bra luciakväll.

Andra advent.

Oj vad tiden går fort. Det har gått frammåt, sakta men säkert. Har gjort min datortonografi, ännu inget svar, men tror ej det är något att orora sig för. Har ännu besvär med att äta viss mat. Stekt mat går bort direkt. Kan ännu bara äta mos, ris, pasta , milda soppor. Börjar tycka näringsdryckerna är riktigt goda ???. Lagar ju ändå "riktig" mat om dagarna eftersom min sambo måste äta efter sitt jobb. Men fantasin tryter när jag själv inte kan äta den maten. Tur han är "norrlänning". De gillar ju korv på längden, tvären höjden
, :-) ;-). Har nu fått afte sår i munnen, ja allt har ju namn, därför svårt äta igen. Men ändå tycker jag att jag är pigg och ser framåt. En stor kram till Er och trevlig helg.

RSS 2.0